Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Sa zagrebačkih prozora"

Pogledajte kako Zagrepčani vide metropolu sa svojih balkona

27.04.2020.
u 20:44

Turistička zajednica grada Zagreba pozvala je stanovnike da im šalju fotografije iz svojih kvartova, a sad su kreirali i virtualni muzej

Prvo su Zagrepčane pozvali da fotografiraju poglede s vlastitih balkona, prozora i terasa.

Pristiglo im je više od 300 fotografija, i to iz svih dijelova grada, a stanovnici su se u "korona situaciji" potrudili da uhvate najbolji kut središta metropole, Vrbika, Malešnice, Novog Zagreba, Trešnjevke, Vrapča, Vukomerca... Za kampanju "Sa zagrebačkih prozora" čuli su i u nekim drugim gradovima, pa su stigle i fotke iz Pule, Samobora, Podravine, Visa, pa čak i iz Ontaria.

A sad je Turistička zajednica grada Zagreba od tih fotografija kreirala i virtualni muzej na svojem LoveZagreb blogu.

- Odaziv je bio sjajan i raduje nas da smo, u dva tjedna trajanja kampanje, prikupili puno zanimljivih i lijepih fotografija. Uspjeli smo motivirati naše sugrađane da pronađu nešto lijepo u svemu što nas je snašlo u proteklih mjesec i pol dana te da nam pokažu svoj "pogled" na Zagreb. Jednako tako, nadamo se da smo sve one koji nas nisu još posjetili, potaknuli da Zagreb uvrste na svoju listu putovanja - kažu iz zagrebačke turističke zajednice.

Što su Zagrepčani zabilježili i kako izgledaju zagrebački kvartovi kada oni "otvore" vrata svojih dnevnih boravaka, detaljno pogledajte na:

https://www.lovezagreb.hr/topics/heartbeat-of-zagreb/from-zagreb-balconies

 

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
21:11 27.04.2020.

Zagreb je najljkepsi grad, grqade moj vjecno ces tako mlad ostati u srcu mom😘😘😘

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije