Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve su prijavili policiji

Podstanarka iz noćne more: Sve je bilo puno fekalija, mami je drhtala ruka od šoka

Foto: Facebook
1/6
16.09.2019.
u 15:48

Ukrala je televizor, radio, sliku, deke, suđe je zapalila i ostavila sva svjetla, tvrdi žena

U svibnju 2019. godine jedna žena je unajmila stan u Zagrebu. Kćer najmodavaca ostala je u šoku nakon što je vidjela kakav je nered ostavila, kako tvrdi, podstanarka. Kaže da su joj se javili i drugi ljudi koji su s istom podstanarkom imali slična iskustva. Njena majka koja je i snimila fotografije nije vjerovala što vidi u svom stanu. Fekalija je bilo u cijelom stanu, smrad je bio nemoguć...

Kontaktirali smo Mirnu koja nam je kazala da su sve prijavili policiji.

"Napustila je stan, ali ključeve nije vratila. Ne javlja se nama ni policiji. Stanarinu je platila, režije ne. Rekla nam je da živi sama bez ljubimaca. Saznali smo da je imala dva psa. Rekla je da ima kćer koja živi s ocem i ponekad dolazi kod nje vikendom. Sebe je predstavila da radi kao veterinarka na Veterinarskom fakultetu", ispričala nam je žena.

"U stan je ušla mama. Šokirao ju je smrad i fekalije posvuda u stanu. I u spavaćoj sobi. Vidite da su slike mutne jer je mami drhtala ruka od šoka. Bila je policija, oni su također slikali. Ukrala je televizor, radio, sliku, deke, suđe je zapalila i ostavila sva svjetla. Većinu stvari smo bacili. Mama je po dolasku bacila šest velikih vreća smeća", ispričala nam je Mirna koja kaže da samo želi upozoriti ostale građane da paze prilikom iznajmljivanja.

Video: Vjenčanje - Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket

Ključne riječi

Komentara 22

LI
liliZG
16:27 16.09.2019.

objaviti potstanarkino ima i prezime da više ne može zeznuti ljude.

HA
Hagar
16:34 16.09.2019.

Ako je tako zašto nije objavljeno ime i prezime? Kako bi sad ovaj članak mogao pomoći drugima? Ne javlja se policiji? A jel dolazi na posao?

DU
Deleted user
16:12 16.09.2019.

Gustav@ Ispada da ste vi jedini žlicom pamet jeli. Ali vjerujte mi, ako netko tako živi, on će vas sigurno prevariti. Nema osiguranja niti sigurnosti, jer zakon štiti kriminalce, a ne poštene građane. Treba se držati one, pomozi si sam, pa će ti i Bog pomoći, a onda je država nebitna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije