Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jačine 1.3 po Richteru

Podrhtavanje opet uznemirilo Zagrepčane: Osjetila se tutnjava, baš je bilo neugodno

Potres zagreb
Foto: EMSC
26.08.2020.
u 06:53

Dio Zagrepčana je javilo da je osjetio potres, dok su drugi pisali da nisu ništa primijetili

Zagreb je pogodio slab potres u utorak oko 23.30. Prema podacima EMSC-a, potres je bio jačine 1.3 po Richteru s epicentrom 10 kilometara sjeverno od Zagreba.

No, Zagrepčani su i od tog podrhtavanja opet bili uznemireni. Na EMSC -u svoja iskustva podijelio je veliki broj građana iz svih dijelova Zagreba.

"Glasni zvuk i lagana trešnja", napisao je jedan mještanin Soblinca,  Zvuk i lagano treslo, napisao je netko iz Stenjevca!. Glasni tutanj i lagano podrhtavanje, sljedeći je komentar.

"Ništa se nije osjetilo ili bar ne dovoljno da bih primijetio", napisao je korisnik iz Prečkog.

"Zatresao se krevet na kat jaki zvuk..Mi smo ovdje na Trešnjevci nakon velikog potresa 22.03 čuli možda 3, 4 potresa sad je prvi puta treslo a samo 1.3?Na koju foru? Kaj mi je epicentar u dvorištu? ;)", napisao je svjedok s Trešnjevke

"Tutnjava, streslo je.. Baš jako neugodno", napisao je korisnik iz Markuševca.

Ključne riječi

Komentara 3

DA
DarthVader
12:00 26.08.2020.

To nemre nitko osjetiti. Dosadni ste s tim vise.

AN
antes
14:27 26.08.2020.

Potres magnitude 1.3 po Richteru je bezopasan. Štete počinju iznad magnitude 5. Prenositi komentare slučajnih prolaznika je neozbiljno. Svatko će preuveličati svoju priču.

IJ
Istina_je_bolna
08:28 26.08.2020.

Na Kvatricu i nisam osjetio. 1.3 se jos vjerojatno osjeca u području epicentra gdje su objekti oštećeni od velikog potresa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije