Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podbrežje

Policija traži strance na gradilištu?

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
28.03.2018.
u 10:44

Riječ je o akciji Porezne uprave Ministarstva financija, Inspektorata rada te inspekcije odjela Državljanstva i statusnih pitanja stranaca

Policija je rano jutros u novom zagrebačkom kvartu Podbrežje provela kontrolu gradilišta. Dvadesetak policajaca neprimjetno je prišlo radnicima te počelo kontrolu.

24sata piše da je riječ o akciji Porezne uprave Ministarstva financija, Inspektorata rada te inspekcije odjela Državljanstva i statusnih pitanja stranaca. Također, tvrdi se da je ovo standardna procedura te da se akcije ovog tipa i inače provode na gradilištima.

U galeriji pogledajte fotografije novog zagrebačkog kvarta:

1/30

 

.

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:07 28.03.2018.

Tak treba!Odmah ih deportirat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije