Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačko sveučilište

Počinje sezona brucošijada, pogledajte gdje se sve tulumari

Party
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
15.10.2015.
u 21:00

Prve tri fešte slijede već danas i za vikend.

Nova je akademska godina počela, iza studenata su upisi, čekanje u redu ispred referade te uvodna predavanja. No, prije početka učenja na redu su brucošijade koje, osim samih brucoša, nestrpljivo čekaju i stariji studenti, ali i oni kojima su studentski dani već prošli.

Danas party u Roku

– Tijekom godine učimo i rješavamo probleme, a sada je vrijeme da se zabavimo – rekao je Petar Labrović, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, te pozvao sve studente da ne propuste veliku sveučilišnu brucošijadu 24. listopada u Studentskom centru. Organiziraju je studentski zborovi PMF-a, Medicinskog fakulteta, Ekonomskog fakulteta te Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Savjetom mladih grada Zagreba i portalom studentski.hr. Cijena karte u pretprodaji je 20, a na dan brucošijade, koja počinje u 22 sata, 30 kuna.

– Prošle smo godine prvi put organizirali brucošijadu i odaziv je bio odličan. Zabavljalo se više od 4000 studenata – rekao je Petar Labrović te napomenuo kako se party održava na tri floora. Na jednom će se slušati alternativna glazba, na drugom komercijalni hitovi, dok će na trećem studente zabavljati tamburaši.

A sezonu otvara Zdravstveno veleučilište koje party priprema već danas u klubu Roko gdje će tamburaški sastav Od srca do srca i DJ Josepo zabavljati publiku. Sutra i u subotu na rasporedu su dvije brucošijade u Vip clubu na Trgu bana Jelačića, prva je ona Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta (PBF), a druga Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije (FKIT).

Brucošijada Geodetskog fakulteta održat će se idući vikend, 23. listopada od 23 sata u novom klubu Moon u Ciboninu tornju. Karte u pretprodaji stoje 25, a na dan tuluma 40 kuna.

Na FER-u 7. studenoga

Početkom idućeg mjeseca, 7. studenoga, već 34. brucošijadu organizira Fakultet elektrotehnike i računalstva (FER), na kojoj će nastupati brojni izvođači, među kojima su i Edo Maajka, Kiša metaka... Ulaznice stoje 45 kuna. Sezonu prigodnih programa za najmlađe studente zatvara Filozofski fakultet 5. prosinca koncertom Hladnog piva, Leta 3 i Zadruge.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije