Početkom mjeseca oživio je nostalgični Hamby, koji je 1986. utemeljio trend
Fenomen popularne verzije brze hrane doživio je niz promjena. Nasuprot ugostiteljstvu “s pokretne trake” neki su chefovi počeli dokazivati kako je temeljna koncepcija genijalna pa se udomaćila čak i u luksuznim restoranima
Komentari 12
Još se sjećam kad sam išla kao djevojčica u Hamby, bio je super i ne znam zašto se zatvorio.
Zašto nisu dozvoljeni komentari ispod tekstova o dobinicima večernjakove ruže? Što vas smeta što,ljudi misle o vašim dobitnicima i o vašoj nagradi. Sramota.
super,još kad bi meso bilo s domačih farmi
Prvo sam pomislio da se radi o Ham Ham-u i onom finom umaku, ali Hambija se nemrem sjetiti. Bio je još jedan u prolazu kod nebodera bliže Ilici - isto se zvao Hamby nešto.
dan danas radim taj ružičasti umak za hamburgere, značajno ukusnije od one bijele izdrkotine koju stavlja mcdonalds
Koliko ja znam, a znam jer smo u zlatno doba poslovali s 'originalnim' Hamby-em, isti su otvorila i vodila braća Maržić. Ne znam o čemu se priča u članku.
Samo da i veličina hambija bude odgovarajuća a ne ovo što danas rade pojedini restorani, male fensi burgere po paprenoj cijeni!
svaku noćnu smjenu ...sve do rata sam dolazio po najbolji hamburger ikad...
Meni je super bio hamburger u Ham Hamu 90-tih
hamburgerdžinica ? Odlična vijest da je otvoren stari Hamby. Požuriti ću. Ostalo gospon Rene je višak.
Sve su to cevapi, pretvoreni u pljeskavicu. Nije da ne valja, dapace, ali cemu senzacija??
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Čestitke na novom početku. Moral se bum zaletit na gablec tam !