Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Početak adventa uz Olivera Dragojevića u City Centeru one

City Center one
Foto: Zlatko Lugarić
1/6
PR
Autor
PR članak
28.11.2016.
u 14:17

'Oh, happy day!' – zapjevali su zajedno Oliver Dragojević i zbor Izvor na oduševljenje brojnih posjetitelja City Centera one East koji su imali priliku uživati u najpoznatijem glasu domaće glazbe uz podršku 20-ak članova renomiranog zbora. Netom prije toga, Oliver je upalio božićne lampice u cijelom City Centeru one East te tako označio ulazak u adventsko vrijeme. Ispričao je prisutnima kako je jako uzbuđen zbog svoga koncerta OLIVERovih 70 koji će se održati u ožujku naredne godine i da će, između ostalih, i zbor Izvor biti s njim na pozornici te da priprema brojna iznenađenja za sve fanove. Također je otkrio da će božićne poklone za svoje najbliže odabrati u splitskom City Centeru one.

Posjetitelji su dobili priliku za fotografiranje s omiljenom zvijezdom i ugodno druženje uz sjaj tisuća božićnih lampica, topli punč i mirisne medenjake. Brojni su iskoristili priliku te zaigrali veliku SMS nagradnu igru 'City Center one vas vodi' u kojoj omiljeni shopping centar, kao generalni pokrovitelj, daruje 400 najsretnijih s dvije ulaznice za ovaj koncertni spektakl.

Prva adventska nedjelja, uz Olivera, predblagdanski shopping i nezaboravan sjaj božićnih lampica uvod je u prosinac koji će biti ispunjen brojnim prigodnim događanjima, izvrsnim popustima i posebnim iznenađenjem za sve posjetitelje City Centera one.

Želite prijaviti greške?