Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Početak adventa uz Olivera Dragojevića u City Centeru one

28. studenoga 2016. u 14:17 6 prikaza
City Center one
Foto: Zlatko Lugarić
Pogledajte galeriju 1/6

'Oh, happy day!' – zapjevali su zajedno Oliver Dragojević i zbor Izvor na oduševljenje brojnih posjetitelja City Centera one East koji su imali priliku uživati u najpoznatijem glasu domaće glazbe uz podršku 20-ak članova renomiranog zbora. Netom prije toga, Oliver je upalio božićne lampice u cijelom City Centeru one East te tako označio ulazak u adventsko vrijeme. Ispričao je prisutnima kako je jako uzbuđen zbog svoga koncerta OLIVERovih 70 koji će se održati u ožujku naredne godine i da će, između ostalih, i zbor Izvor biti s njim na pozornici te da priprema brojna iznenađenja za sve fanove. Također je otkrio da će božićne poklone za svoje najbliže odabrati u splitskom City Centeru one.

Posjetitelji su dobili priliku za fotografiranje s omiljenom zvijezdom i ugodno druženje uz sjaj tisuća božićnih lampica, topli punč i mirisne medenjake. Brojni su iskoristili priliku te zaigrali veliku SMS nagradnu igru 'City Center one vas vodi' u kojoj omiljeni shopping centar, kao generalni pokrovitelj, daruje 400 najsretnijih s dvije ulaznice za ovaj koncertni spektakl.

Prva adventska nedjelja, uz Olivera, predblagdanski shopping i nezaboravan sjaj božićnih lampica uvod je u prosinac koji će biti ispunjen brojnim prigodnim događanjima, izvrsnim popustima i posebnim iznenađenjem za sve posjetitelje City Centera one.

Hrvatska - Španjolska
EP
Španjolski mediji ovako su najavili finale s Hrvatima: To smo već doživjeli
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj