Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi do lipnja

Počeli radovi na trgu ispred Doma sportova: Do ljeta omiljenom mjestu vraćamo stari sjaj

Zagreb: Počela obnova Trga Krešimira Ćosića
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
13.02.2023.
u 14:08

Do kraja godine u planu je i početak 20 milijuna eura vrijedne obnove Doma sportova.

Omiljeni trg Zagrepčana do ljeta će ponovo biti mjesto susreta i druženja, tako su iz Grada najavili danas započetu obnovu Trga Krešimira Ćosića, koja će trajati četiri mjeseca. Mijenjaju se ploče, uređuje fontana i plato.

- Po završetku radova vrijednih 25,8 tisuća eura, po potrebi će se osigurati dodatna sredstva za postavljanje klupa, ozelenjavanje i osmišljavanje dodatnih sadržaja ne bi li se ovaj trg vratio Trešnjevčanima u starom sjaju. - ističe predsjednik Vijeća Gradske četvrti Trešnjevka sjever Roman Karaturović.

Zagreb: Počela obnova Trga Krešimira Ćosića
1/8

Do kraja godine u planu je i početak 20 milijuna eura vrijedne obnove Doma sportova.


>> VIDEO: Testirali smo krafne i odabrali favorite, evo koje svakako morate probati

Komentara 3

SP
Stari panj
15:14 13.02.2023.

Nadam se da će se iskoristiti prilika da se malo ljepše uredi taj trg. No, i da se samo promijene popucale betonske ploče - i to je pomak.

DU
Deleted user
18:28 14.02.2023.

Na platou Savice mozemo se kolektivno divit ljepoti promjene popucalih betonskih ploca. Ekipa iskopala popucale betonske ploce i umjesto da su stavili nove jednostavno su zalili povrsinu sa betonom. Cista klasika gradevinskih radova u 2023.

Avatar links
links
07:02 15.02.2023.

svaka vam čast!! Tko kaže da se ništa ne radi od 1990 ili još bolje od Univerzijade..evo..zamjeniti će pločnik!! ma bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije