Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi detalji na jednom mjestu

Počela prodaja ulaznica za Eda Sheerana, ovdje ih možete kupiti, no postoji ograničenje, evo kolike su cijene

Ed Sheeran concert - Belfast
Foto: Liam McBurney/PRESS ASSOCIATION
1/21
26.10.2023.
u 10:00

Točno u 10 sati započela je prodaja ulaznica za svjetski glazbeni spektakl koji 10. kolovoza sljedeće godine stiže na Hipodrom u Zagrebu. Na jednom mjestu donosimo odgovore na sva pitanja u vezi s nadolazećim koncertom. Vijest dolazi u vrućem trenutku njegove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. u New Jerseyu je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ed Sheeran prvi put dolazi u Hrvatsku i to na zagrebački Hipodrom 10.kolovoza 2024. godine. Ulaznice za ovaj veliki koncertni spektakl u prodaju su krenule točno u 10 sati. Cijena ulaznice kreće se između 74,90 € i 129,90 €, uključujući naknadu za rezervaciju, plus maksimalna naknada za uslugu u iznosu od 2,00 € po ulaznici..

– Za turneju 2024. godine koristit će se pravilo personalizacije ulaznica koje će biti moguće kupiti SAMO putem naših ovlaštenih prodajnih mjesta. U pripremi za kupnju ulaznica preporučujemo da otvorite korisnički račun na našim odobrenim prodajnim mjestima – navodi Eventim koji je jedini ovlašteni distributer ulaznica.

Za sektor stajanja, odnosno žuti dio na karti, cijena ulaznice je 89,90 eura. Sjedenje na tribinama u sektoru A košta 129,90 eura. U plavom sektoru B karta je 99,90 eura, dok je najpovoljnija ulaznica za smeđi sektor C i iznosi 74,90 eura. Tim Eventima pripremio je i odgovore na najčešća pitanja oko koncerta koje donosimo u nastavku.

Foto: Eventim.hr

Ulaznice nabavite OVDJE


1. Kako i gdje kupiti ulaznice?

Ulaznice ćete moći kupiti samo kartičnim plaćanjem. Savjetujemo da obavezno provjerite Vaš postavljeni limit na online kupovinu. Ulaznice nećete moći kupiti na rate niti Diners karticom. Nakon što kupite ulaznice, zaprimit ćete jednostavnu potvrdu narudžbe putem e -pošte kao dokaz o kupnji. Ovo NIJE vaša ulaznica ili ulaznice. Po uspješnoj kupnji nećete zaprimiti vaše ulaznice/ulaznicu! 

Dobit ćete upute o tome kako pristupiti svojim ulaznicama malo prije koncerta. Po dolasku na koncert, od vas će se tražiti da dođete kao grupa i predočite svoju ulaznicu(e) uz nazočnost glavnog kupca. Glavni kupac će morati imati identifikacijski dokument s fotografijom koji odgovara imenu na ulaznicama.

2. Koje su mogućnosti kupnje ulaznica za osobe s invaliditetom?

Osobe s invaliditetom te posjetitelji kojima je potrebna pratnja njegovatelja trebaju posjetiti www.eventim.hr. Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, ali moraju kupiti besplatnu ulaznicu. U prodaji će biti dostupan ograničen broj ovakvih ulaznica. Ulaznice za osobe u inv. kolicima će se moći kupiti u slobodnoj prodaji. Za dodatne informacije obratite se na edsheeran@eventim.hr. Pratnja osobe s invaliditetom kupuje ulaznicu za "stajanje".

3.  Koliko ulaznica mogu kupiti?
U sklopu prodaje možete kupiti maksimalno do 6 ulaznica po terminu. Ovo pravilo na snazi je kako bi se dala jednaka šansa svima da kupe ulaznice. Identifikacijski dokument (s fotografijom) kupca ulaznica bit će uvjet za ulazak, ostale ulaznice koje je ta osoba kupila mogu se koristiti za ulazak drugih osoba sve dok SVI zajedno uđu s kupcem, odnosno osobom na koju glasi narudžba i ulaznice.

NAPOMENA: Sve transakcije koje se otkriju kao kupnje botova, osobe koje stvaraju dvostruke račune kako bi kupile više od ograničenog broja ulaznica (6) ili bilo koja radnja koja ukazuje na sumnjivu kupnju koja prelazi ograničenje kupnje ulaznica, bit će otkazane.

POVEZANI ČLANCI:

4. Koji su uvjeti za ulazak?
Kako biste dobili pristup koncertu, morate ponijeti svoju ulaznicu s vidljivim jasnim i neoštećenim crtičnim kodom. Možda ćete morati predočiti potvrdu narudžbe koju ste zaprimili e-poštom i valjani oblik osobnog dokumenta s fotografijom koji odgovara imenu na potvrdi. Prihvaćeni identifikacijski dokumenti su – osobna iskaznica, važeća vozačka dozvola, važeća ili nedavno istekla putovnica (pod uvjetom da je putem fotografije moguće identificirati glavnog kupca).

5. Koja su dobna ograničenja?
Sva dobna ograničenja jasno su prikazana na web stranicama distributera ulaznica. Osobe mlađe od 16 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe. Djeci mlađoj od 6 godina zabranjen je ulazak.

6. Kada ćemo dobiti ulaznice?
Vaše ulaznice bit će isporučene do 14 dana prije događaja. Informacije o načinu dostave potražite u potvrdi narudžbe ili distributeru ulaznica za dodatna pitanja.

7. Jesu li kamere dopuštene?
Profesionalne kamere (kamere s izmjenjivim objektivima), video i audiooprema za snimanje strogo su zabranjene. Kamere za osobnu upotrebu i kamere na pametnim telefonima su u redu.

Foto: Reuters

Sheeranova azijska turneja koja slijedi bit će prva nakon 2019. godine, dok će europski datumi biti nastavak njegova boravka na kontinentu prošle godine. Vijest dolazi u vrućem trenutku njegove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je Ed višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: ‘-ʼ (Subtract) i Autumn Variations i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju I rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Komentara 2

Avatar Aurel
Aurel
11:00 26.10.2023.

nije čudo da je navala na karte - ovaj pjeva slične pjesme kao i AP... country ljige, što je otprilike kao i turbo folk...

HA
hasan44
10:19 26.10.2023.

Ko je taj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije