Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
britanska zvijezda

Ed Sheeran dolazi u Zagreb! Evo kada ćete moći uživo vidjeti omiljenog glazbenika

Foto: PA/Pixsell
1/8
20.10.2023.
u 09:28

Vijest dolazi u vrućem trenutku Sheeranove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu.

Ed Sheeran po prvi put dolazi u Hrvatsku i to na zagrebački Hipodrom, 10. kolovoza 2024. godine, te tako u sklopu europske turneje u Zagreb dovodi svoju rekordnu ‘+ - = ÷ x’ Mathematics turneju.

Emina Višnić, pročelnica Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo: „Dolazak Eda Sheerana u Zagreb sljedeće ljeto rezultat je uspješne suradnje Grada Zagreba i njegovog tima. Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati.“

VEZANI ČLANCI:

Ewald Tatar, promotor/Barracuda Music: „Za početak, unaprijed bih se zahvalio gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje. Iznimno me veseli što smo uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne zvijezde u Zagreb. Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj.”

Vijest dolazi u vrućem trenutku Sheeranove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

VIDEO Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

1/16

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: ‘-ʼ (Subtract) i Autumn Variations, i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
09:21 20.10.2023.

Najveći glazbenik današnjice. Možda bi uspio rasprodati jednu Arenu uz pomoć gostiju iz Slovenije Austrije i Italije.

Avatar Idler
Idler
13:47 20.10.2023.

A kaj bu on vu ZG ? Eventualno mala dvorana Lisinski ?! Ovdje se ipak sluša opančarke s mnogo bre dobar izgled !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije