Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijada vrtića

Pobjednica je utrke na 50 metara Samoborka Barbara Račić

Olimpijada vrtića Samobor
Luka Klun/Pixsell
25.05.2010.
u 19:28

Ukupni je pobjednik natjecanja koje je na sportskom terenu okupilo 240 mališana DV “Maslačak” iz Zaprešića.

Brže, brže! Predaj štafetu i na kraj kolone!... Trči na gol! Pucaaaj!... Skoči iz sve snage, 'ajde možeš ti to!... – odjekivalo je jučer ujutro na sportskom terenu stadiona “Samobor”. Na zeleni su travnjak, naime, po deveti put za redom istrčali veseli sudionici Olimpijskog festivala dječjih vrtića Zagrebačke županije, sve odreda predškolci povezani samo jednom željom – da kada odrastu i sami postanu hrvatski olimpijci!

Iako su sportsku sreću u nogometu, trčanju na pedeset metara, štafeti, bacanju teniske loptice i skoku u dalj malim sportašima iz Donje Bistre, Svete Nedjelje, Vrbovca, Zaprešića i Samobora poželjeli i zamjenici gradonačelnika Željko Stanec i Hrvoje Frankić, pa čak i predstavnik Hrvatskog olimpijskog odbora Marijan Jurić, zaigrani su mališani za uspjeh imali posve drukčiji “recept”.

– Sreća ti dobro dođe, ali je ipak najvažnije da imaš dobrog trenera i da puno vježbaš. I da, još je važno da vjeruješ da ćeš pobijediti – objašnjavaju šestogodišnji nogometaši Mihael Boban, Mislav Muheljić i Ivan Lucević iz samoborskog DV “Grigor Vitez”. A s njima se slaže i prijateljica iz vrtićke grupe Barbara Račić koja je u zahtjevnoj utrci na pedeset metara osvojila žensko prvo mjesto.

– Trčanje uopće nije teško! Pa to ionako radim po cijele dane – smije se pobjednica koja u “slobodno vrijeme” trenira atletiku. Žao joj je, kaže, samo zbog toga što je ukupnu pobjedu na Olimpijadi umjesto njezina “Grigora Viteza” odnio DV “Maslačak” iz Zaprešića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije