Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjene

Pobijedi li Bandić, na čelo Holdinga dolazi Ante Samodol?

'09.06.2011., Zagreb - U Gospodarskoj komori predstavljena je Varsavska burza,  Ante Samodol  . Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
Autori: Gojko Drljača, Lidija Kiseljak
30.05.2013.
u 18:00

Iz više nam je izvora potvrđeno da su pregovori u tijeku, no Samodol opovrgava tu opciju..

Ante Samodol, bivši predsjednik uprave Hanfe, mogao bi biti na čelu Zagrebačkog holdinga u slučaju pobjede Milana Bandića na izborima za gradonačelnika. Informacija da Bandić i Samodol dogovaraju suradnju potvrđena nam je iz više izvora. Samodol je pak iznenađen tom informacijom te nam je kratko odgovorio. – Što kažete? Što ću biti? Ja u Holdingu? Pa to je stvarno... Ljudi se imaju potrebu svačim baviti – rekao nam je s dugim pauzama šutnje, odnosno nevjerice.

No izvori tvrde da je Samodol jedan od ozbiljnijih kandidata i da se razgovori vode. Nakon što je Samodolu istekao mandat u Hanfi, dugo je vremena bio bez posla, a nedavno je s bivšim kolegom otvorio savjetničku tvrtku. Svojim radikalnim potezima u Hanfi zamjerio se mnogima na tržištu, pa možda i ne začuđuje što, bez obzira na neke hrabre poteze, nije bio dobrodošao u mnogim tvrtkama da ga prime u radni odnos. Osim toga, sud je potvrdio da mnoge njegove odluke nisu bile ispravne, primjerice, u slučaju zabrane rada Škegrina nekretninskog fonda, potrebne ponude za preuzimanje Agrokora, tj. Belja..

>>Samodol: Linić laže i manipulira, zbog njega ne mogu naći posao!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije