Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaz besplatan

Plesni studio Escape & Westgate Shopping City pozivaju vas na ESCAPE PLESNI SHOW!

Plesni studio Escape
Foto: Escape
1/15
14.02.2014.
u 10:00

MTV dance, hip hop, urban fusion, break dance, lyrical jazz, moder nazz, dječja ritmika i hrpa dobre zabave

Ove nedjelje, 16. veljače, u Wesgate shopping centru priprema se prava plesna poslastica za sve ljubitelje plesa, ali i one koji bi to tek mogli postati.

Plesni studio Escape održat će malu godišnju produkciju studija, s početkom u 18 sati na prostoru rolališta u Westgateu. Na repertoaru je bezbroj šarenih kostima, plesača svih uzrasta i raznovrsnih plesnih tehnika - hip hop, jazz dance, break dance, mtv dance, urban fusion, lyrical jazz, modern jazz, dječja ritmika..

Foto: Escape

Plesni studio Escape je edukacijska plesna škola, osnovana 2008. godine u Zagrebu. Osnivačica i umjetnička voditeljica studija je Lidija Iveković. Već dugi niz godina Escape uspješno djeluje na hrvatskoj plesnoj sceni – ostvaruje zapažene uspjehe svojih članova na plesnim natjecanjima, sudjeluje u različitim plesnim projektima - komercijalnog, umjetničkog i humanitarnog karaktera, surađuje sa brojnim pjevačima i glumcima, redovni je plesni gost na društvenim događanjima i eventima.

Escape je započeo s upisima novih članova na pet atraktivnih lokacija u gradu Zagrebu.

Foto: Escape

U ponudi je raznovrsni program plesnih stilova pod vodstvom kvalitetnih i iskusnih pedagoga. Satovi su otvoreni za sve uzraste – djecu, mlade i odrasle, kao i za sve razine znanja - početne i napredne plesače, rekreativce i profesionalce.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje plesa i dobre zabave da nam se pridruže u nedjelju u Westgateu i provjere kako sve to izgleda pod svjetlima reflektora.

Ulaz je besplatan, a dobar provod garantiran!

Više informacija o Plesnom studiju Escape potražite na www.plesnistudioescape.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije