Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VANDALIZAM

Pijana žena razbijala aute po parkingu u Sloboštini: Sve se dogodilo usred noći, reagirala i policija

rijeka,retrovizor,orazbijen automobil (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
20.05.2024.
u 14:17

Riječ je o 45-godišnjoj ženi koja je pod utjecajem alkohola oštetila više vozila. Uhićena je te odvedena u službene prostorije, a nakon toga u zdravstvenu ustanovu.

Desetak stanovnika Sloboštine imali su jutros vrlo neugodno iskustvo kad su došli do svojih automobila na putu prema poslu. Netko je, naime, tijekom noći po njima lupao te im uništio retrovizore i vjetrobrane. 

Kako smo saznali od zagrebačke policije, krivac je 45-godišnja žena koja je negdje oko 3 ujutro na odlučila vandalizirati niz parkiranih vozilla u Ulici Stjepana Radića. 

"Noćas oko 3.50 minuta dobili smo dojavu, riječ je o 45-godišnjoj ženi koja je pod utjecajem alkohola oštetila više vozila. Uhićena je te odvezena u službene prostorije, nakon čega je odvezena u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu gdje joj je pružena lječnička pomoć. 

VEZANI ČLANCI: 

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, dodali su u policiji. 

Vijest o pijanoj ženi koja je uništavala tuđu imovinu munjevito se proširila kvartovskom grupom. Tako je jedna osoba rekla da je čula oko 4 ujutro žensku osobu kako se dere po parkiralištu i lupa okolo. 

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:33 21.05.2024.

Koliko takvih pacijenata po noći baulja po ulicama. Ljudi stavljajte kamere na kuće i vidjet ćete što se događa

IF
I_Fotez
15:32 20.05.2024.

Znači nije iz hadezea jer da je to bi odmah pisalo pa je sad samo žena valjda je iz stranke mužemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije