Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19

Pet novih slučaja zaraze u Zagrebačkoj županiji

Ilustracija COVID-19
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
12.04.2020.
u 12:46

Na spomenutom ih je području trenutačno 110 oboljelih

U odnosu na jučer, pet osoba je više zaraženo virusom COVID-19, što čini brojku od ukupno 110 oboljelih. Usto, do sada je izliječeno 15 osoba, a dvije su, nažalost, preminule.

U Samoboru je ukupno sedam slučajeva, Svetoj Nedjelji 16, od čega je osam izliječeno. U Zaprešiću su evidentirana 24 slučaja zaraze, a petero ih je izliječeno. Jastrebarsko i Vrbovec imaju po jednog oboljelog, grad Sveti Ivan Zelina četvero, a Ivanić-Grad 11. U Velikoj Gorici je 32 zaraženih koronavirusom, gdje je ujedno i jedna osoba preminula, dok je u Dugom Selu također jedna osoba preminula, a oboljelih je 14.

"Pozivamo stanovnike Zagrebačke županije da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana", priopćili su iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije.

 

Komentara 1

Avatar DonnaIF91
DonnaIF91
22:29 13.04.2020.

Sarah, 18. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije