Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavijest

Pazite kuda vozite! Od petka radovi na Branimirovoj i Mostu mladosti, dijelovi će biti zatvoreni za promet

Most mladosti u Zagrebu
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
18.02.2021.
u 15:56

U Branimirovoj se radi na izgradnji javnog kanala, a na Mostu mladosti sanacija južnog vijadukta.

Počinju novi radovi u Branimirovoj, i to na izgradnji javnog kanala, pa će tako ta ulica u zoni raskrižja sa Južnom ulicom od petka do  ponedjeljka biti zatvorena promet iz smjera istoka prema zapadu. Promet iz smjera zapada prema istoku odvijat će se jednim prometnim trakom.

Obilazni pravac bit će: smjer (istok - zapad) - Ulica kneza Branimira - Aleja Javora - Platana - Čulinečka cesta (prema sjeveru) - Dubrava - D. Mandla - Ulica kneza Branimira. 

Radit će se i na južnom vijaduktur Mosta mladosti, pa će tako također od sutra u 8.30 do nedjelje u 17 sati biti onemogućeno kretanje vozila preko kružnog toka u Zapruđu u smjeru Novog Zagreba. Obilazni pravac tijekom navedenih radova bit će: Sarajevska cesta (donja razina) - D. T. Gavrana - Savezne Republike Njemačke - Av. Dubrovnik. 

Ključne riječi

Komentara 3

JO
josmalopanestalo
21:36 19.02.2021.

fkral bu on nama sve mostove išli bumo skelom prek save

Avatar najbolji13
najbolji13
07:56 19.02.2021.

al se krade a sta se desiti kad odapne okupator a oni koji udu u poslovanje i nasu ogromne dugove znamo tko ce ih vracati!!

LI
linkser2
06:28 19.02.2021.

ma nje problem, sagradilo se novih mostova pa će se promet lako preusmjeriti....olinjalo piskutalo je planski razvilo grad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije