Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Extravaganza advent party

Ovogodišnji Božićni tulum u Johann Francku

Igor Geržina
Foto: PR FOTO
1/4
04.12.2015.
u 08:00

Urbani prostor koji privlači sve više posjetitelja, kavana Johann Franck, 7. prosinca od 21 sat postaje domaćin adventskom partyu u Zagrebu

Urbani prostor koji privlači sve više posjetitelja, kavana Johann Franck, 7. prosinca od 21 sat postaje domaćin adventskom partyu u Zagrebu.

Najpoznatiji hrvatski saksofonist i miljenik domaćih glazbenih zvijezda, Igor Geržina, sa svojim ansamblom ponovno će razveseliti Zagrepčane i njihove goste.

Ugodan i topao ambijent, odličan glazbeni ansambl Igor Geržina New Generation Band garancija su vrhunskog spektakla i sigurni smo kako će posjetitelji tu večer uživati i podržati stvaralaštvo ovog umjetnika.

Poznat po dugogodišnjim suradnjama s renomiranim izvođačima, nikada nije krio kako vjeruje u nove mlade nade na glazbenoj sceni. Upravo u Johann Francku pridružit će mu se jedna od finalistica The Voicea, Ema Gagro, kao i vrhunska neo soul pjevačica Željka Veverec iz grupe Mangroove koja je aktualni hit „Pokušaj“ snimila upravo s Igorom.

Mladi glazbenik izuzetnih vokalnih sposobnosti, Damir Kedžo, nastupit će kao glavni gost večeri. Kedžo je zvijezda RetrOpatijskog festivala i pobjednik velikog pjevačkog natjecanja „New Wave Stars“ u Rusiji.

Podsjetimo također, Igor Geržina je s albumima Metropolis (2012.) i One Click World (2013.) ostvario je izuzetan radijski uspjeh na čak četiri kontinenta u zemljama poput: SAD, Kanada, V.Britanija, Njemačka, Francuska, Italija, Poljska, Švicarska, Španjolska, Brazil i Australija te je dobio odlične recenzije s obje strane Atlantika.

Ovaj talentirani saksofonist je jedini hrvatski izvođač čiji se videospotovi emitiraju na LA Jazz TV, a obrada svjetskog hita 'Counting Stars' prvi je instrumental koji se emitira na programu MTV.

U kavani Johann Franck, Igor Geržina će atmosferu dodatno zagrijati izvedbom najpoznatijih božićnih pjesama te vlastitim aranžmanima poznatih svjetskih uspješnica u interpretaciji vokalnih gostiju.

Ulaznice u pretprodaji potražite na svim Eventim prodajnim mjestima kao i putem online sustava www.eventim.hr po cijeni od 60 kuna.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije