Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Ovo je radnik Čistoće koji je upucan dok je sprječavao provalu u auto

Smiljčić se uspješno oporavlja u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a u bolnici su ga posjetili predstavnici Grada i Čistoće.
28. siječnja 2020. u 16:09 19 komentara 6693 prikaza
Foto: Facebook

Dok je s kolegom dijelio spremnike za otpad Djelatnik Čistoće Josip Smiljčić uočio je da se u blizini njega nešto neobično dešava. Naime, u Bukovačkoj ulici oko 18:40 muškarac je pokušao provaliti u parikirani Land Rover, a Smiljčić je potrčao prema počinitelju kako bi ga spriječio u tome, nakon čega se provalnik dao u bijeg. Kada ga je sustigao, muškarac je vatrenog oružja ispalio hitac i ranio Smiljčića.

Pokušali spriječiti pljačku automobila pa pljačkaš na njih zapucao MAKSIMIR Pucnjava u Zagrebu: Ranjen muškarac koji je pokušao spriječiti krađu automobila

Srećom, Smiljčić se uspješno oporavlja u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a u bolnici su ga posjetili predstavnici Grada i Čistoće.

Nakon što su od građana prikupili informacije, policajci su krenuli u potragu te uskoro naišli na bicikl koji je odgovarao opisu bicikla kojim je počinitelj pobjegao. U obližnjem dvorištu u Ulici Rebrovac uočili su počinitelja te mu naredili da prestane bježati, no on se oglušio. 

Muškarac je uhićen u ulici Rebar.

Poznati Hrvati slobodni zidari
SLOBODNI ZIDARI
Počeci masonerije u Hrvatskoj: Tko su bili poznati Hrvati masoni
Zaposlenici HEP-a na Advent Run utrci u Zagrebu
U EUROPSKOM VRHU
Podrška sportu i sportašima kao dio poslovne filozofije
  • reborn:

    Počiitelj zločina je upucao jednu osobu, bježao je od policije i oglušio se na zapovijed da se preda, a policija ga je na kraju samo uhitila?!? Po meni policija je trebala "neutralizirati prijetnju", a jedina žrtva je trebao biti napadač ... prikaži još! - za primjer drugima koji sve lakše posežu za oružjem. Gospodo policajci - niste dovoljno plaćeni da riskirate svoje živote sa svakakvim ološem, imao je svoju priliku predati se...

  • Kokoiduhovi:

    Poštovani gospodine, a da ste poginuli, netko bi kupio buket najskupljih ruža i prije nego bi one uvenule, zaboravio bi na to da ste neznancu, sugrađaninu, željeli zaštititi imovinu, valjda naivno misleći da bi to i za Vas netko učinio. ... prikaži još! Sumnjam, a Vi čuvajte svoj život.

  • HRBHB:

    Ok,vidli ga,on se oglusio i sta je bilo dalje?