Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imaju saunu, panoramski pogled...

Ove luksuzne stanove u Zagrebu možete unajmiti preko Njuškala. Cijena? Prava sitnica...

Foto: Njuškalo
1/7
31.01.2022.
u 12:16

Ne, nismo slučajno dodali jednu nulu. Radi se uglavnom o stanovima površine veće od 150 kvadrata, a uključeno je sve od saune, do bazena, garaže, panoramskog pogleda...

Strogi centar grada, 180 kvadrata. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, blagovaone, kuhinje, 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, wc-a, garderobe. Namještaj kao na Manhattanu, ali samo djelomično, a može se pohvaliti i činjenicom da se radi o novogradnji i da je opremljen liftom. Grijanje je na etažno plinsko centralno, a tu je i klima uređaj. 

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Ovaj luksuzan stan u samom gradskom srcu nudi se preko Njuškala, a od četvtka, kad je objavljen, oglas je pogledalo više od 2500 puta. Cijena? Prava sitnica, samo 5000 eura. Ne, nismo slučajno dodali jednu nulu, vlasnici ovog stana traže mjesečnu najamninu od 37.629 kn te, naravno, i polog u iznosu jedne najamnine, agencijske provizije te PDV-a. 

Ovaj stan koji će priuštiti samo oni s nešto dubljim džepom nije jedini koji se nudi na ovom interetskom oglasniku, pa tako oni u potrazi za savršenim luksuznim smještajem imaju na odabir pravu lepezu stanova. Poput izuzetno ukusno namještenog stana od 360 kvadrata u Mesničkoj ulici koja će vas također stajati 5000 eura, odnosno nešto manje od 14 eura po kvadratu. 

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

- Nadomak park šume Tuškanac, javne garaže, uvučena od Ilice, 5 min pješice do strogog centra i Trga Bana Jelačića, 3 min od Gornjeg grada - stoji u oglasu uz napomenu da se prostor može iskoristiti i za ured. Ako se nekome ne da pješačiti do Cvjetnog trga na jutarnju kavu, može i ondje pronaći stan. Uz 182 kvadrata stambene površine te 16 kvadrata u garažu, dobivate i mogućnost opremiti ovaj veliki prostor, koji će vas mjesečno stajati 3400 eura. 

- Prekrasno uređen i vrhunski opremljen. Ulazni hodnik, toalet, vešeraj, 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, ogroman dnevni boravak s kuhinjom i blagovainicom. Centralno etažno grijanje, klimatizirane sve prostorije, kamin... - piše u oglasu. 

Oni koji baš i nisu zainteresirani za život u strogom centru mogu svoj idealni dom potražiti nešto dalje, primjerice na Tuškancu. I to u luksuznoj vili s bazenom. Stan u prizemlju vile, površine 180 kvadrata, može biti vaš za čak 3.600 eura, odnosno 27 tisuća kuna. Još nešto dalje, u Mlinovima, mogli biste zgrabiti pravu priliku jer se ondje iznajmljuje cijela kuća, sa saunom, za 3590 eura mjesečno. 

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

- Kuća se nalazi na idealnoj mirnoj lokaciji u podsljemenskog zoni okružena prirodom, a s druge strane u blizini tramvajske zone. U podrumskom dijelu kuće nalaze se gostinjska soba s kupaonom, teretana, te konoba - stoji u objavi na Njuškalu.

Zaljubljenici u panoramske poglede kroz prozor s jutarnjom šalicom kave zasigurno će htjeti unajmiti ovaj stan, također na Tuškancu, kao i ovaj na Cvjetnom trgu koji gleda na srce grada. Taj ćete pogled, između ostalog, platiti 3500, odnosno 3200 eura mjesečno.  A panoramski pogled nudi se i u ovom predivnom dvoetažnom stanu na Radničkoj cesti. Dizajnerski peterosobni dupleks stan s garažom nasuprot  novoizgrađenom Hilton hotelu nudi se za 3000 eura mjesečno. 

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

- Stan ima velike staklene stijene sa otvorenim pogledom i prekrasno unutarnje stubište koje povezuje etaže. Dizajnerski je elegantno uređen do zadnjeg detalja i iznajmljuje se kompletno namješten. Dolazi s parkirnim mjestom (8.75m2) u garaži. Odlična lokacija, u srcu poslovne zone Zagreba, neposredna blizina dućana, restorana, teretana i svih bitnijih sadržaja te svega 2km udaljen od glavnog gradskog trga. Isključivo dugoročan najam uz obavezan depozit - stoji u objavi. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar verum
verum
13:18 31.01.2022.

nista posebno, prije par mjeseci sam mjenjao jednoj zeni lustere u stanu.stan 220 m2 , najamnina prava sitnica 10 tisuca € . stan u uzem centru münchena, starogradnja,kad hodas hodnikom ormari cvrzaju :))))

DU
Deleted user
14:05 31.01.2022.

Pogrešna procjena. Ne postoje poslovi u Zagrebu koji opravdavaju ovako visoku cijenu najamnine koja je primjerenija Londonu ili Munchenu. Realna cijena najma za ovaj stan je 1500 do 2000 EUR. Isti taj stan u Munchenu bi bio možda 5000 EUR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije