Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjećanje

Otvorena izložba navijača s Eura 2012.

izložba navijača (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
17.07.2012.
u 19:32

Izložbu poljskih fotografa na Trgu bana Jelačića, kojom se željelo prikazati nogometno ludilo u poljskom gradu, otvorio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uz prisustvo poljskog veleposlanika

Fotografije hrvatskih navijača s Eura 2012., koji su gostovali u Poznanju, u utorak su okupirale Trg bana Jelačića. Grad Poznanj na taj je način želio zahvaliti svim navijačima čije su reprezentacije igrale svoje utakmice u tom gradu. Izložbu poljskih fotografa, kojom se željelo prikazati nogometno ludilo u poljskom gradu, otvorio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uz prisustvo poljskog veleposlanika u Hrvatskoj Wieslawa Tarke.

– Izložbom dvadesetak fotografija željeli smo podsjetiti na atmosferu koja je vladala u Poznanju tijekom održavanja Eura 2012.. Nakon završetka izložbe, fotografije će biti predane poljskom veleposlanstvu – rekli su iz poljske ambasade. Uz to, podijeljene su nagrade hrvatskim fotografima koji su pratili prvenstvo, a nagrade žirija i publike pokupili su fotografi Goran Jakuš i Mihael Ilić. Izložba će na Trgu bana Jelačića trajati do 27.srpnja.

Komentara 5

OB
-obrisani-
20:21 17.07.2012.

Najznamenitiji hrvatski dogadjaj u Poznanu, cak bih rekao instant svjetskog glasa su bile S**e POZNANSKE.

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
21:00 17.07.2012.

Gospodin Wieslaw Tarka je izvrstan primjer kako se promiču interesi svoje zemlje i kako treba zastupati svoju zemlju. Naši bi se trebali ugledati na sjajnog ambasadora Poljske...

Avatar ludi kekec
ludi kekec
22:10 17.07.2012.

pa to i je krajnji domet bandića - otvaranje izložbe fotki... tužno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije