Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europska moda

Otvara se Reserved u Arena Centru

arena centar
04.09.2014.
u 15:30

U trgovini će biti dostupna najnovija kolekcija za jesen i zimu 2014. godine

Sve popularniji modni brend Reserved koji već ima brojne poklonike diljem Europe, uskoro će postati dostupan i zagrebačkim kupcima.

U listopadu se, naime, otvara njihova prva trgovina u Arena Centru, gdje će biti dostupna najnovija kolekcija za žene, muškarce i djecu koja odiše jedinstvenim urbanim krojevima, funkcionalnošću i posljednjim modnim trendovima.

Uz brojne svjetski poznate manekenke koje su osvanule u njihovim kampanjama, poput Care Delevigne i Freje Behe Erichsen, za aktualnu sezonsku kolekciju koja je predstavljena na reviji u Berlinu angažirana je popularna Georgia May Jager.

Modni brend Reseved dio je internacionalne kompanije LPP koja vodi više od 500 modnih trgovina u istočnoj i središnjoj Europi. Velikom promocijom u Berlinu Reserved najavljuje ulazak na tržište zapadne Europe, a trgovine planira otvoriti u svim većim gradovima, među kojima su i modne prijestolnice London, Pariz i Milano.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije