Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planirao ih prodati na placu

Otkriven na zagrebačkoj tržnici: Muškarac u torbama za dostavu skrivao cigarete i duhan

Foto: Carinska uprava
1/3
27.07.2023.
u 11:29

Pronađena roba je oduzeta, a nadležnom carinskom uredu bit će podnesen zahtjev za obračun i naplatu trošarine u iznosu od 1.103,64 eura

Kako su jučer izvijestili, provodeći pojačane mjere nadzora na području Zagreba, carinski službenici Područne jedinice - Službe za mobilne jedinice Zagreb uočili su na gradskoj tržnici Volovčica muškarca koji je u jednoj ruci prenosio žutu PVC torbu s natpisom "Glovo", a u drugoj ruci zelenu PVC torbu s natpisom "Bolt". 
 
Zbog sumnje da navedeni u torbama za dostavu hrane skriva duhanske proizvode koje prodaje na prostoru tržnice carinski službenici su zaustavili navedenu osobu i izvršili pregled torbi koje je prenosio.


>>VEZANI ČLANCI: 


Pregledom  torbi pronađeno je ukupno 7320 komada, odnosno 366 paketića, raznih vrsta cigareta i 400 grama sitno rezanog duhana, bez duhanskih markica Ministarstva financija RH, a koji su duhanski proizvodi namijenjeni daljnjoj prodaji na tržnici Volovčica.
 
Protiv osumnjičenog će Služba za mobilne jedinice Zagreb nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Nedozvoljena trgovina iz čl. 264.st.1. Kaznenog zakona. Pronađena roba je oduzeta, a nadležnom carinskom uredu bit će podnesen zahtjev za obračun i naplatu trošarine u ukupnom iznosu od 1.103,64 eura.


>>VIDEO: Preminula Sinead O'Connor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije