Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Termini tečaja u rujnu i listopadu

Oslobodite se straha od letenja uz predavanja i put do Osijeka

storyeditor/2023-08-24/PXL_071222_97317548.jpg
27.08.2023.
u 11:31

Tečaj je koncipiran kroz predavanja stručnjaka poput psihologa, pilota, kabinskog osoblja, meteorologa, inženjera aeronautike i kontrolora leta

Oduvijek ste htjeli posjetiti egzotične destinacije ili pak svratiti do neke od europskih prijestolnica avionom, ali je panika prevladala?

Aviofobije se možete riješiti na tečaju oslobađanja straha od letenja koji se organizira u suradnji sa zagrebačkom Zračnom lukom. Nadolazeći termini za koje se možete prijaviti su 10. rujna i 22. listopada.

VEZANI ČLANCI: 

Tečaj je koncipiran kroz predavanja stručnjaka poput psihologa, pilota, kabinskog osoblja, meteorologa, inženjera aeronautike i kontrolora leta.

Polaznici uče različite tehnike opuštanja te se upoznaju s procesom letenja i zvukovima u zrakoplovu, a organiziran je i let do osječke zračne luke uz stručnu pratnju. Prijaviti se možete putem stranice www.strahodletenja.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije