Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Originalno čarobno iskustvo na Fuliranju - Začarani grad „Here Be Dragons“

Originalno čarobno iskustvo na Fuliranju - Začarani grad „Here Be Dragons“
Foto: Promo
1/17
PR
Autor
PR članak
11.12.2017.
u 15:11

Kao iznimno atraktivan dio Fuliranja, ovaj program donosi niz aktivnosti za malu i veliku djecu u organizaciji članova Udruge ljubitelja Harryja Pottera “Ministarstvo magije Hrvatska“.

Od danas Fuliranje dobiva prstohvat čarolije. Začarani grad „Here Be Dragons“ otvorio je svoja vrata i dio Strossmayerovog trga pretvorio u pravu fantaziju, omiljeno mjesto za druženje te interaktivan fan shop. Svi naši dragi posjetitelji postat će tako dijelom magičnog iskustva, namijenjenog svim uzrastima. Osim raznih radionica, čitaonica, pričaonica i popratnog programa, u Začaranom gradu mogu se pronaći licencirani proizvodi iz različitih popularnih filmova, video igara i serijala, kao što su Harry Potter, Game of Thrones, Star Wars i Lord of the Rings. Ljubitelji fantazije prepoznat će raznovrsne čarobne štapiće, plašteve za čarobnjake, slatkiše, Slytherin i Gryffindor majice, 3D šalice, nakit i slične kolekcionarske predmete, koji su neizostavni dio filmova, serija i knjiga svijeta fantazije.

Kao iznimno atraktivan dio Fuliranja, ovaj program donosi niz aktivnosti za malu i veliku djecu u organizaciji članova Udruge ljubitelja Harryja Pottera “Ministarstvo magije Hrvatska“. Posjetitelji će moći sudjelovati u ceremoniji sortiranja u domove uz pomoć pravog razredbenog klobuka, pripremati magične napitke, pisati runama te izrađivati sove i urlojave. Djeca će naučiti na radionici kako se obraniti od crne magije, odnosno od vršnjačkog nasilja. Neki će se okušati u pisanju runa, isprobati vještine preobrazbe te osmišljavati živopisne zvijeri - patronuse.

Ljubitelji šaha doživjet će njegov magični dodir, strastveni obožavatelji igre Pictionary doći će na svoje, a najljepše uspomene mnogi će sačuvati zauvijek fotkanjem na jednom od čarobnih tajnih kutaka. Uz uživanje u posve novom iskustvu obojenom čarolijom, Začarani grad „Here Be Dragons“ ponudit će i tematska pića i slastice, od vruće čokolade ili šećerne vate za najmlađe, do slatkiša i napitaka za odrasle.

Sve detalje i informacije kao i popis i raspored događanja u Začaranom gradu „Here Be Dragons“ budno pratite na ovom linku: (Facebook Event), a pripremamo vam i puno čarobnih iznenađenja.

Želite prijaviti greške?