Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji izbor

Originalni blagdanski pokloni po povoljnim cijenama

Budi.IN (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/8
Autor
Mateja Šobak/VLM
07.12.2013.
u 15:27

Sajam kreativnih detalja u organizaciji portala Budi.IN

Nakit, torbe i dekoracija za dom idealni su pokloni za blagdane, a upravo oni se, danas i sutra od 9 do 21 sat, mogu nabaviti na Sajmu kreativnih detalja u Centru Kaptol. Sajam, na kojem će se predstaviti više od 20 hrvatskih kreativaca, u organizaciji je portala Budi.IN.

- Ovo nam je drugi ovakav sajam. Prvi je bio u veljači, a preko 10.000 posjetitelja tada natjeralo nas je da ga ponovimo - objasnio je autor i voditelj projekta sajma, Danijel Bubanović, te dodao kako se na Sajmu može pronaći mnogo unikatnih rukotvorina.

Jedna od njih svakako su satovi od vinilskih ploča koje izrađuje ekipa iz Soopakloxa.

- Inače su satovi po 195, a ovdje su 150 kuna - rekao je Krešimir Marđetko, glavni operativac u Soopakloxu, te dodao kako najviše satova prodaju na svom web shopu.

Tako većinom funkcionira i Sexy Plexy nakit koji je na sajmu predstavio i privjesak za pseću ogrlicu, također od pleksiglasa.

- Neka i oni budu lijepi - zaključile su Sara Jurlin i Iva Kreković iz Sexy Plexyja.

Gužva je bila i na štandu od WooHoo-a, ponajviše za kupnju "mikrotinja", mini životinja od fimo mase smještenih u bočicu.

- Bavim se ovime već 17 godina i uvijek imam neke nove ideje - objasnila je svoj rad Martina Gulin iz WooHoo-a.

Posjetiteljima će se na sajmu, tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana, predstaviti i Lolina kućna manufaktura, Mašenka, MoMa, Le prase, Portrait Shop i mnogi drugi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije