Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD PREDAVANJA DO ŠTANDOVA

Organski vrt, solari i beskvasni kruh za Dan permakulture u Centru za kulturu i informacije

storyeditor/2023-02-03/shutterstock_317279858.jpg
Shutterstock
04.02.2023.
u 12:00

Posjetitelji će se moći počastiti i ponudom sa štandova, gdje ih očekuju specijaliteti "reciklažne kužine", beskvasni kruhovi, peciva i namazi

Bogat program za Dan permakulture i tranzicije priređuje se sutra od 10 do 18 sati u Centru za kulturu i informacije Maksimir.

Organiziraju ga udruge Hrvatska permakultura i Vestigium, a ispunjen je brojnim predavanjima, prezentacijama i razgovorima o temama u rasponu od ekološke poljoprivrede, solarne energije i gradnje prirodnim materijalima do klimatskih akcija u zajednicama.

Posjetitelji će se moći počastiti i ponudom sa štandova, gdje ih očekuju specijaliteti "reciklažne kužine", beskvasni kruhovi, peciva i namazi. Ulaz je besplatan. 


>> VIDEO: Još 70.000 stanovnika dobit će besplatno dopunsko, Vlada povećala cenzus

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije