Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za kraj školske godine

Online koncert za zagrebačke maturante uživo na Večernjakovom portalu

Grad Zagreb za maturante organizirao online koncert grupe Psihomodo Pop
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
14.05.2021.
u 10:18

Počinje 25. svibnja u 19 sati

Grad Zagreb i ove godine povodom Dana zagrebačkih maturanata za sve zagrebačke maturante organizirati online koncert. Koncert na kojem će nastupiti Marko Kutlić i prateći band, s gostima: Matija Cvek, Nela Đinđić i Nika Turković, održat će se 25. svibnja 2021. godine s početkom u 19 sati u I. gimnaziji, a prenosit će se uživo (stream) na portalima Jutarnjeg i Večernjeg lista.

"Ovim putem pozivamo sve zagrebačke maturante da na mail adresu zgbmaturanti@gmail.com pošalju fotografije iz svojih najljepših i najsretnijih srednjoškolskih i maturantskih dana te poruke koje će se, kao i prošle godine, prikazivati uživo tijekom prijenosa koncerta", vele iz Grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije