Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MOČVARI

Online koncert u čast Ivici Baričeviću - Bari

Foto: Močvara
15.05.2020.
u 13:02

Izvodit će Barine hitove, među kojima su i skladbe s albuma "Thirteen days forth and thirteen back...".

Proteklih 18 godina se u Močvari u svibnju održava koncert posvećen dizajneru, izdavaču, glazbeniku i koncertnom promotoru Ivici Baričeviću - Bari čiji je rad i entuzijazam brojnim ljubiteljima glazbe omogućio mnogo ugodniji i uzbudljiviji život potkraj 90-ih i početkom 2000-ih u Zagrebu. Tako će se i ove nedjelje održati u 21 sat online koncert koji će se moći pratiti na Facebook stranici Močvare.

Nastupit će zagrebački gitarist i član skupine Peach pit, Šumski, Cul de Sac i Brujači, Franjo Glušac, te riječki glazbenici JMZM, iza čijeg se akronima skrivaju umjetnici Josip Maršić i Zoran Medved. Izvodit će Barine hitove, među kojima su i skladbe s albuma "Thirteen days forth and thirteen back..." kojeg je autor prije 20 godina objavio sa svojim bendom "Uzrujan".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije