Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica Zagreba Marija Vukojević

Okrunjena djevojka iz Prečkog želi biti fizioterapeutkinja

01.12.2015., Zagreb - Marija Vukojevic proglasena Kraljicom Zagreba.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukić/PIXSELL
02.12.2015.
u 11:45

Na izboru u hotelu Westin bodrili su je obitelj, dečko i prijatelji čija joj je podrška puno značila, a pobjeda ju je iznenadila iako joj se nadala

Svojim je izgledom, vedrinom i osobnošću osvojila žiri te je ponijela titulu najljepše Zagrepčanke. Marija Vukojević je, naime, proglašena novom kraljicom Zagreba na glamuroznom natjecanju ljepote održanom u ponedjeljak u kristalnoj dvorani hotela Westin, čime je ušla i u izbor za kraljicu Hrvatske.

– Moja mi je prijateljica, ujedno i aktualna kraljica Hrvatske Tina Živković preporučila da se prijavim na casting budući da je riječ o jedinstvenom iskustvu – rekla je 19-godišnja studentica fizioterapije koja je dosad sudjelovala samo na jednom izboru ljepote te osvojila titulu druge pratilje.

– S obzirom na to da nemam puno manekenskog iskustva, nisam očekivala da ću pobijediti. Jako sam se iznenadila, iako sam se nadala dobrom plasmanu, baš kao i svaka djevojka koja se prijavi na izbor – rekla je Marija Vukojević koju su na izboru podržavali obitelj, dečko i prijatelji. Iako je, kako kaže, prvo mislila da će joj njihova prisutnost povećati tremu, kasnije joj je baš podrška najbližih pomogla da pobijedi. Mlada Zagrepčanka iz Prečkog u slobodno vrijeme najviše uživa upravo u druženju s prijateljima i čitanju, a jako joj je važan i uspjeh na fakultetu.

– Osim ljepote od djevojaka se očekuje da posjeduju i druge kvalitete, poput dobrog odgoja i obrazovanja – objasnila je Natalija Brkić, predsjednica Udruge Kraljica Hrvatske, organizatora izbora. Djevojke su u Westinu imale četiri izlaza – u vjenčanicama, kupaćim kostimima, bundama i večernjim haljinama. Njih 14 borilo se za odlazak na izbor za kraljicu Hrvatske idućeg proljeća. Dotad za Mariju Vukojević slijede revije, ali i promocija Zagreba, što je i jedan od ciljeva izbora.

Komentara 1

KR
kruti
12:14 02.12.2015.

a di je album?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije