Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE PO ZETU

Ogorčeni putnici bus čekali 45 minuta, a u prenatrpanom vozilu dočekala ih – kontrola!

autobus 268
Foto: Grgur Žučko/pixsell
02.12.2016.
u 18:57

'Možete si misliti koji je to bezobrazluk'

Čitateljica Cityportala izjadala se nakon poprilične neugodnosti kojoj su svjedočili putnici ZET-a. Naime, mnoštvo je putnika bus preko puta velikogoričke Robne kuće čekalo dugih 45 minuta, a agoniju čekanja na hladnoći zaokružio je dolazak kontrole.

Svi redom smo zakasnili, netko na sastanak, drugi u kazalište, dok ja nisam stigla na koncert u Lisinski – priča ogorčena putnica i opisuje situaciju:

– Ljudi su se međusobno tješili i govorili kako iz protesta neće kupiti kartu jer je ZET taj koji bi trebao platiti za naše čekanje na hladnom i kašnjenje.

Kontrolu su bijesni putnici, kaže, skoro izbacili iz autobusa.

– Možete si misliti koji je to bezobrazluk.

Zašto je autobus toliko kasnio, doznaje se u ZET-u. Marijana Galić iz njihovog kontakt-centra ističe kako je zbog velikih gužvi u Zagrebu, i to kod Bundeka, došlo do odstupanja od voznog reda i kašnjenja linija od 25 do 30 minuta. Iako građane moli za strpljenje i razumijevanje, to će teško pomoći putnicima koji su već zakasnili na svoja odredišta.

>> Autom probio živicu na Vukovarskoj i zaustavio se na tramvajskoj pruzi

Ključne riječi

Komentara 7

NE
neutrino
20:20 02.12.2016.

mozda da se nabave leteci autobusi, pa zastoji na cestama nece imati utjecaja na red voznje. A daj mi recite kak da dodje bus ili bilo koje drugo vozilo na vrijeme ak je krkljanac. Problem je u katastrofalnom cestovnom infrastrukturom.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
21:40 02.12.2016.

Svi su se nesto razmazili,gotovani

Avatar wakanda
wakanda
21:26 02.12.2016.

The 268

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije