Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog karte?

Putnici napali Pernara u tramvaju. Pogledajte raspravu!

Foto: Youtube Screenshot
1/3
20.11.2016.
u 15:45

Iako okolnosti rasprave nisu potpuno jasne, pretpostavlja se da Pernar nije imao kartu

Saborski zastupnik Ivan Pernar snimljen je u tramvaju kako ga prozivaju Zagrepčani. Iako okolnosti rasprave nisu potpuno jasne, pretpostavlja se da Pernar nije imao voznu kartu.

Jedan od putnika vikao je, držeći ZET-ovu kartu, da sve uredno plaća i smatra li ga zato Pernar kretenom. Na što je Pernar počeo pričati o tome da ne treba podržavati HDZ. Tako u jednom trenutku saborski zastupnik poručuje putnici, čije se pitanje nejasno čuje:

"Zašto to meni govorite, recite to Plenkoviću", na što mu je putnica uzvratila "pa nije Plenković u tramvaju". Vidno isprovociran Pernar zatim je kazao da naravno da nije, jer Plenković se ne vozi tramvajem. Putnici su ga bezobrazno prozivali da je zalutao u politiku, a Pernar se obranio kazaši da napadaju krivu osobu. 

 

 

>> Živi zid uzvraća Pernaru: Njegovi stavovi o hrvatskoj prošlosti nisu stajališta većine stranke

Komentara 148

SB
sbb
16:08 20.11.2016.

Tramvaj vozi, penzici stoje a gospodin saborski zastupnik sjedi.

GR
grodar
16:07 20.11.2016.

On je zrel za vrapce

GD
Gospon Drug
16:05 20.11.2016.

Nova dvorska luda u saboru dostojna zamjena velikom vođi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije