Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanja učenicima

Ogorčeni lošom organizacijom, mentori napustili dvoranu

Filip Merčep
17.06.2010.
u 22:08

Glasnogovornica M. Kočiš zaboravila je spomenuti iz kojih škola učenici dolaze i u kojim su se kategorijama natjecali, no ispričala se

Šezdesetak najboljih samoborskih osnovnoškolaca i srednjoškolaca, učenika OŠ Bogumila Tonija, OŠ Rude, OŠ M. Langa, Srednje strukovne škole Samobor, Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole Samobor, Gimnazije A. G. Matoša i Glazbene škole “Ferdo Livadić”, od Grada je jučer u Galeriji Prica primilo priznanja za svoj trud i rad.

Mali osvajači jednog od prva tri mjesta na regionalnim, županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima od dogradonačelnika Hrvoja Frankića primili su zahvalnice i učenjem zaslužene pohvale.

– Vi ste najbolji ambasadori svoga grada i najsnažniji poticaj ljudima da posjete Samobor – poručio je Frankić te se ispričao za protokolarni propust koji je slavlje učeničkog znanja zamalo doveo na sam rub incidenta. Naime, glasnogovornica M. Kočiš je, čitajući imena učenika, zaboravila spomenuti škole iz kojih dolaze, predmete i kategorije u kojima su se natjecali te imena njihovih mentora.

Rezultat – nastavnici su, ogorčeni “lošom organizacijom”, napustili dvoranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije