Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršeno za druženje vani

Pospremite kišobrane i jesenske jakne, sljedećih sedam dana čeka nas toplo i stabilno vrijeme

Zagreb: Popodnevni odmor, tjelovježba i druženje u parku Zrinjevac
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
04.09.2021.
u 10:36

Ako je suditi prema podacima Državnog hidrometereološkog zavoda, takvo će se vrijeme nastaviti i u sljedećih sedam dana. Pred nama je topao i ugodan vikend s temperaturama do 26 stupnjeva u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Proteklih nekoliko dana, barem što se tiče vremena, bilo je ugodno i stabilno, s temperaturama koje na kopnu u prosjeku nisu prelazile 25 stupnjeva. Mnogi su zato lijepe dane iskoristili za druženje u prirodi, a gradske lokacije poput Zrinjevca bile su pune ljudi koji  uživaju u lijepom vremenu odmarajući na travi.

Ako je suditi prema podacima Državnog hidrometereološkog zavoda, takvo će se vrijeme nastaviti i u sljedećih sedam dana. Pred nama je topao i ugodan vikend s temperaturama do 26 stupnjeva u kontinentalnoj Hrvatskoj. U Zagrebu se očekuje pretežno sunčano vrijeme, povremeno s umjerenom naoblakom, s time da će jutarnja temperatura ići od 10 u okolici do 14 u središtu grada, a najviša dnevna oko 26. Okolno gorje mjerit će između 18 i 21 stupnjeva Celzijusa. 

Foto: DHMZ

Vrijeme u prvom tjednu škole bit će slično, a sedmodnevna prognoza DHMZ-a za Zagreb predviđa sunčano vrijeme i temperature između 23 i 25 stupnjeva. Oborina ne bi trebalo biti u glavnom gradu, ali ni u ostatku Hrvatske. 

 

Foto: DHMZ

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije