Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malonogometni turnir

Odlična igra odvela Domagoja i Petra u Juventusov kamp

max nogomet (1)
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/11
17.06.2013.
u 08:21

U susretu bivših zvijezda i momčadi Nogometnog sindikata slavile su bivše zvijezde sa 6:4. Za zvijezde su igrali Dario Šimić, Tomo Šokota, Filip Lončarić...

Na Maxovu malonogometnom turniru održanom na Jarunu u sklopu Večernjakove biciklijade prvo mjesto osvojile su djevojčice i dječaci iz Osnovne škole Antuna Mihanovića, drugo iz OŠ Mate Lovraka, a treće iz Osnovne škole Trnsko, također u obje konkurencije.

Uz medalje i pehare pobjednici su nagrađeni vrijednim kompletom dresova i zastavicama Juventusa. Poseban žiri u kojem su bili voditelji školskih ekipa, a i Juventusov direktor nogometnih škola Antonio Fenomino, izabrao je dva dječaka za Juventusov kamp u Umagu koji počinje krajem lipnja. Kako bi osvojili vrijednu nagradu, uz vještinu na travnjaku, morali su se dokazati i u nogometnom kvizu, a i pokazali su kako bi se najbolje uklopili u Juventusov stil igre. Sretnici su bili Domagoj Kulašević (OŠ Brezovica) i Petar Parlović (OŠ Antuna Mihanovića). U ekshibiciji, susretu bivših zvijezda i momčadi “nezaposlenih” slavile su zvijezde sa 6:4. Za zvijezde su, među ostalima, igrali Filip Lončarić, Dario Šimić, Tomo Šokota koji su igrali protiv igrača koji treniraju pod patronatom Nogometnog sindikata koji je vodio Marijo Jurić.

Najbolji su bili Šokota sa četiri gola te Šimić sa dva, a bivši Dinamovci su pokazali kako su još uvijek igrači za Prvu HNL.

>>Curice zaigrale malonogometno finale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije