Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grmoščica

Odbili otići iz kuće nad provalijom, brinu se za pse

psi
Privatni album
Autor
Mateja Šobak/VLM
01.06.2013.
u 14:12

Obitelj Petan ima kuću na klizištu koje se aktiviralo zbog obilnih oborina i sada im se traži dom u kojem bi mogli biti zajedn

Drama obitelji Petan započela je prije dva mjeseca kada se ispod njihove kuće na Grmoščici otvorilo klizište i gotovo gurnulo njihovu kuću u ponor dubok deset metara. Kako je u kući otad opasno živjeti, mami i sinu Petan ponuđen je smještaj u prihvatilištu, ali bez njihovih životinja, mješanaca njemačkog ovčara, jednogodišnjeg Flekija i dvogodišnjeg Blekija.

– Bez njih nisu željeli otići. Sin, 70-postotni invalid, ostao je u kući i brine se za pse, a majka je u prihvatilištu u Kosnici. Ipak, svaki dan dolazi kako bi pomogla u hranjenju te da psi ne budu sami. Najsretniji bili bismo kad bismo im svima zajedno mogli naći dom ili kad bismo bar pse udomili u dobru obitelj kako bi se obitelj maknula s klizišta – rekla je Suzana Svečnjak Romanić koja živi nekoliko kuća od Petanovih.

>>Obitelj iz Grmoščice: Još jedna kiša i gotovi smo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije