Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 10 DO 18H

Od sutra se građevinski materijal može "podići" u Podsljemenu i centru grada

Građevinski materijal
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
21.04.2020.
u 15:27

Za stanovnike Gornje Dubrave i Maksimira, raspored podjele bit će naknadno objavljen.

Podjela građevinskog materijala za Zagrepčane pogođene potresom od sutra će biti dostupna i u gradskim četvrtima Podsljeme  te Donji i Gornji grad. Lokacije su: 

1) Gradska četvrt Donji grad – VII. I XVI. Gimnazija u Križanićevoj

2) Gradska četvrt Gornji grad – Medveščak i Gradska četvrt Črnomerec – parkiralište kod krematorija Mirogoj

3) Gradska četvrt Podsljeme – Osnovna škola Vidovec i Osnovna škola Markuševec

Podjela će biti radnim danom između 10 i 18 sati, no sutra će izvanredno lokacija kod VII. I XVI. Gimnazije u Križanićevoj raditi od 9, a a lokacija na parkiralištu kod krematorija Mirogoj od 9.30 sati.

Za stanovnike Gornje Dubrave i Maksimira, raspored podjele bit će naknadno objavljen. 

Podsjećamo, građani iz gradskih četvrti koje nisu navedene mogu se javiti u sjedište svoje gradske četvrti, gdje će se zahtjev razmotriti i proslijediti u Gradski ured za mjesnu samoupravu, te će nakon provedene procedure biti obavješteni o preuzimanju građevinskog materijala. Što se tiče raspoloživog građevinskog materijala, dostupni su crijep (Kontinetal plus, Biber, Jupite i sljemenjaci s kopčom),  drvena građa (jelove letve, štafle i daske duljine 4 metra), čavli za drvo u tri dimenzije, krovna folija - i to vodnonepropusna troslojna folija otporna na UV zračenje dimenzija 1,5 x 50m, mort za zidanje i opeka (puna opeka i blok opeka u dvije dimenzije). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije