Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za mlade obitelji

Od sutra dječji vrtić u Ivanić-Gradu plaćaju sto kuna manje

Dječji vrtić
Željko Lukunić/PIXSELL
27.02.2014.
u 15:29

Roditelji će tako, umjesto dosadašnjih 570 kuna, sutra početi plaćati 470 kuna za redovni desetosatni program za vrtićku djecu

Cijene dječjih vrtića u Ivanić-Gradu od sutra će biti 100 kuna niže. Tako će roditelji, umjesto dosadašnjih 570 kuna, za dijete u redovitom desetosatnom programu plaćati 470 kuna.

Odluku je prije nekoliko dana usvojilo Gradsko vijeće Ivanić Grada na prijedlog Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Ivanić Grad.
– U proračunu za 2014. godinu pronašli smo novac kako bismo građanima olakšali podnošenje troška u vrijeme ove gospodarske krize koja nas, nažalost, sve pogađa – poručio je gradonačelnik Javor Bojan Leš i dodao kako im je glavni cilj bio izaći ususret mladim roditeljima i obiteljima.

Iz planiranog proračuna, koji iznosi 65,7 milijuna kuna, milijun su izdvojili i za sufinanciranje novih udžbenika za osnovnoškolce koji će ih na raspolaganju imati iduće tri godine.

>>Dar roditeljima: Vrtići u Zaprešiću od 1. siječnja jeftiniji 100 kuna

Komentara 1

PO
Pošten11
10:35 22.12.2014.

Odlično, a svaki natječaj za odgajatelja, domara, čistačicu što je namješten to nikog ne zanima. Sramota za gradonačelinka Lešinara i ravnateljicu Ranku Partizanku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije