Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Od sutra dječji vrtić u Ivanić-Gradu plaćaju sto kuna manje

Roditelji će tako, umjesto dosadašnjih 570 kuna, sutra početi plaćati 470 kuna za redovni desetosatni program za vrtićku djecu
27. veljače 2014. u 15:29 1 komentara 648 prikaza
Dječji vrtić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Cijene dječjih vrtića u Ivanić-Gradu od sutra će biti 100 kuna niže. Tako će roditelji, umjesto dosadašnjih 570 kuna, za dijete u redovitom desetosatnom programu plaćati 470 kuna.

Odluku je prije nekoliko dana usvojilo Gradsko vijeće Ivanić Grada na prijedlog Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Ivanić Grad.
– U proračunu za 2014. godinu pronašli smo novac kako bismo građanima olakšali podnošenje troška u vrijeme ove gospodarske krize koja nas, nažalost, sve pogađa – poručio je gradonačelnik Javor Bojan Leš i dodao kako im je glavni cilj bio izaći ususret mladim roditeljima i obiteljima.

Iz planiranog proračuna, koji iznosi 65,7 milijuna kuna, milijun su izdvojili i za sufinanciranje novih udžbenika za osnovnoškolce koji će ih na raspolaganju imati iduće tri godine.

>>Dar roditeljima: Vrtići u Zaprešiću od 1. siječnja jeftiniji 100 kuna

Norveška rukometna reprezntacija
Hrvatska u finalu
Pogledajte što norveški mediji pišu nakon poraza, još ne mogu vjerovati da neće u finalni boj
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj
  • Pošten11:

    Odlično, a svaki natječaj za odgajatelja, domara, čistačicu što je namješten to nikog ne zanima. Sramota za gradonačelinka Lešinara i ravnateljicu Ranku Partizanku.