Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sniženje za djecu

Dar roditeljima: Vrtići u Zaprešiću od 1. siječnja jeftiniji 100 kuna

Dječji vrtić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
20.12.2013.
u 10:44

Gradsko vijeće podržalo prijedlog Glasa Zaprešića da pojeftini smještaj u predškolskim ustanovama u Zaprešiću

Roditeljima vrtićanaca u Zaprešiću stigao je od gradske vlasti pravi božićni dar: od početka 2014. plaćat će jeftiniji vrtić. Odluka je to s posljednje sjednice Gradskog vijeća, kojom je određeno povećanje subvencioniranja cijene predškolskih ustanova, pa će vrtić sada koštati 595 umjesto 695 kuna.

Viješću o povoljnijem vrtiću, osim građana, zasigurno mogu biti zadovoljni i vijećnici Glasa Zaprešića, koji su, kako su priopćili, upravo snižavanje cijena vrtića postavili kao uvjet gradonačelniku Željku Turku za podržavanje gradskog proračuna za 2014. godinu.

-Uzimajući u obzir nepovoljno gospodarsko okruženje i svakodnevni porast troškova života, to je odlično. Očekujemo daljnje reduciranje cijene, te da jeftiniji vrtići postanu odrednica gradskoj vlasti po kojoj će mali Zaprešićani svake godine ići u nešto jeftiniji vrtić - tvrdi čelnik Glasa Zaprešića Dario Baća.

Prije nepune godine cijena vrtića je već spuštena za 10 posto, s tadašnjih 745 kuna.

U Ivanić-Gradu besplatni udžbenici za đake i 100 kuna jeftiniji vrtić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije