Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona

Od subote se ponovno može na Medvedgrad

medvedgrad
Borna Filic/PIXSELL
04.02.2016.
u 09:00

Konačni cilj PP-a Medvednica jest utvrda koja će biti otvorena čitavu godinu

Ljubitelji prirode od ove će subote, najavili su iz Parka prirode Medvednica, ponovo moći posjećivati utvrdu Medvedgrad.

Iako se inače otvara tek na proljeće, lijepo vrijeme dozvolilo je raniji prijam turista, zasad tek vikendom, dok će od 1. travnja Medvedgrad biti otvoren svakog dana osim ponedjeljka. Ulaznica se naplaćuje 15 kuna, a u Parku prirode nadaju se i ove godine velikom broju posjetitelja. Podsjetimo, utvrdu je prošle godine posjetilo 13.000 ljudi, što je najveći broj otkako je 2010. godine upravljanje Medvedgradom preuzeo upravo Park prirode.

Konačni cilj PP-a Medvednica jest utvrda koja će biti otvorena čitavu godinu budući da vremenskom inverzijom iznad 500 metara u svakom godišnjem dobu ondje bude toplije i za nekoliko stupnjeva nego u samom središtu grada.

Komentara 5

DU
Deleted user
17:57 04.02.2016.

Nadam se da će doći hrpa njih iz Dubrovnika,pa će platiti ulaznice po 120 kn,još će tražiti pivo po 50 kn,a kavu po 30 kn.

Avatar think pink
think pink
16:52 04.02.2016.

a zašto se naplaćuje ulaznica??? za jednu obitelj to je 60 kn!!! još malo pa će lopina bandić početi naplaćivati i odlazak na sljeme.

Avatar ankabutorac
ankabutorac
18:15 05.02.2016.

Naplacuju upad...??? Pa ovi su blentavi do daske...jos malo pa bumo placali upad i za Sljeme ..jel se moze gore bar popit gemist...ima da se nacugas do daske da zaboravis te bedastoce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije