Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i nova pravila ponašanja

Od srijede otvoren Botanički vrt, saznajte novo radno vrijeme

Zagreb: Ove godine je Botanički vrt otvorio svoja vrata posjetiteljima mjesec dana ranije
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
19.05.2020.
u 20:30

Novost je i kako je Izložbeni paviljon do daljnjega zatvoren za javnost, dok je Viktorijina kuća (kupolasti staklenik) privremeno nedostupna zbog skučenosti prostora.

Sukladno preporukama i smjernicama Ravnateljstva civilne zaštite i uz zadana ograničenja, Botanički vrt PMF-a otvorit će vrata javnosti po dovršetku nužnog održavanja u srijedu, 20. svibnja u 10 sati.

Zbog epidemije koronavirusa u vrtu će moći boraviti maksimalno 300 posjetitelja, a promijenilo se i radno vrijeme pa će ponedjeljkom i utorkom biti otvoren od 10 do 14.30, a od srijede do nedjelje od 10 do 18 sati.

Dva čuvara kontinuirano će obilaziti vrt kako bi se svi posjetitelji pridržavali smjernica, tj. kako nitko ne bi bio uhvaćen kako leži na travi, šeće psa ili vozi bicikl koji će se obavezno morati ostaviti uz stalke uz sam ulaz.

Novost je i kako je Izložbeni paviljon do daljnjega zatvoren za javnost, dok je Viktorijina kuća (kupolasti staklenik) privremeno nedostupna zbog skučenosti prostora.

Popuštanjem mjera, omogućit će se razgledavanje tropskih biljaka, priopćeno je na službenoj stranici. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije