Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u petak 22. lipnja

Occupy Croatia poziva na prosvjed protiv GMO-a, Omble, Bandića...

prosvjed,montreal
AFP/PIXSELL
18.06.2012.
u 14:06

Prosvjed se održava u znak solidarnosti s kanadskim prosvjednicima koji su ustali protiv povećanja školarina i zakona kojim se ograničava pravo na prosvjed

Organizacija Occupy Croatia u petak u Zagrebu organizira prosvjed protiv GMO-a, gradnje hidroelektrane Ombla, "despotskog vladanja" gradonačelnika Milana Bandića, prodaje Hrvatske poštanske banke i Croatia osiguranja te cenzure informacija i masovnih medija.

Kako ističu organizatori, prosvjed se održava u znak solidarnosti s kanadskim prosvjednicima koji su proteklih mjeseci više puta ustali protiv povećanja školarina i zakona 78 kojim se ograničava pravo na prosvjede. Kanađane su podržali i stanovnici brojnih drugih svjetskih gradova.

Okupljanje i prosvjedna povorka zagrebačkim ulicama počinju u petak 22. lipnja u 20 sati na Trgu bana Jelačića.

Komentara 3

Avatar Kairosa
Kairosa
20:10 18.06.2012.

Može sve u jednom

Avatar Ivica6
Ivica6
20:09 18.06.2012.

Ovo je izgleda samopromotivni protest. Jer mi nije jasno protiv čega stvarno protestiraju? Protiv gradnje hidroelektrane Ombla? Kakve veze Bandić ima sa tim slučajem? Zašto se onda ne protestira i zbog samovolje jednog ministra koji smjenjuje druge s kojima see ne slaže u razmišljanju? Čini li se samo meni ili ovakve stvari vode nesposobni ljudi kako ne bi neki prosvjed stvarno uspio?

BU
BubyZG
08:16 19.06.2012.

Da, "Vegeta prosvjed" - u sve se miješa !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije