Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštećenje električnog voda

Obustava tramvajskog prometa na najprometnijim zagrebačkim ulicama

Ilustracija
Sanjin Strukic/Pixsell
11.04.2018.
u 16:00

Tramvajske linije 4, 5, 9, 12, 13, 14 i 17 prometuju izmjenjenim trasama Ulicom grada Vukovara do svojih odredišta.

Tramvajski promet Savskom cestom, Jukićevom, Frankopanskom i Vodnikovom ulicom trenutno je u prekidu zbog oštećenja električnog voda.

Tramvajske linije 4, 5, 9, 12, 13, 14 i 17 prometuju izmjenjenim trasama Ulicom grada Vukovara do svojih odredišta. Autobusni promet redovit je na svim linijama.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:07 11.04.2018.

Tko zna kolika je kazna za vozače-frime koji oštete tramvajski vod, naravno kod Cibone. Koji ne znaju kolika im je visina vozila i zguraju se pod nadvožnjak? Jel' kazna ista kad to naprave u podne ili je veća kad ljudi idu doma s posla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije