Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOK Obrtnik plus

Obrtnici sporazumom dobili popust na Pevexove proizvode

Zagreb: Hrvatska obrtnička komora i tvrtka Pevex d.d. potpisali su Sporazum o suradnji
Goran Stanzl/PIXSELL
04.05.2023.
u 16:22

HOK Obrtnik plus je program koji članovima Hrvatske obrtničke komore osigurava brojne pogodnosti kod dobavljača robe i usluga iz raznih gospodarskih grana, čime se mogu ostvariti znatne uštede u poslovanju

Hrvatska obrtnička komora i Pevex potpisali su jučer sporazum o suradnji u projektu HOK Obrtnik plus kojim se obrtnicima osiguravaju posebni uvjeti nabave Pevexovih proizvoda. Sporazum kojim im je omogućeno sedam posto popusta potpisali su predsjednik HOK-a Dalibor Kratohvil i predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo.

– HOK prati potrebe naših obrtnika i zbog toga je Obrtnik plus naš strateški projekt. Raduje me što će time naši obrtnici ostvariti popuste u našem najvećem lancu prodaje neprehrambenih artikala – rekao je predsjednik HOK-a Dalibor Kratohvil te dodao da Komora ima 105.000 članova i 250.000 zaposlenih, što je impozantna brojka proizvođača koji time ostvaruju popust na materijale, bijelu tehniku i ostalo iz Pevexove ponude.

Jedna od misija poslovanja Pevexa podrška je obrtnicima, naglasio je predsjednik Uprave Krešimir Bubalo.

– Pevex prepoznaje potrebe obrtnika, a kao lider na domaćem tržištu i kompanija koja se može pohvaliti asortimanom od gotovo 70.000 artikala prvi smo izbor kada je riječ o proizvodima za gradnju, uređenje i opremanje. Naši dobavljači često su hrvatski obrtnici, a i u prodajnom smislu nastojimo im edukacijom, dostupnošću a sada i cjenovnim aranžmanima omogućiti što veću konkurentnost – zaključio je Bubalo.

HOK Obrtnik plus je program koji članovima Hrvatske obrtničke komore osigurava brojne pogodnosti kod dobavljača robe i usluga iz raznih gospodarskih grana, čime se mogu ostvariti znatne uštede u poslovanju. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije