Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Obnova Tratinčice za Tita i parka stajala 700.000 kn

Voditeljica projekta Dragana Jaramaz naglasila je kako se na obnovu potrošilo oko 700 tisuća kuna, a na Tratinčici je očuvana i brončana platina
09. lipnja 2018. u 08:41 22 komentara 956 prikaza
Tratinčica za Tita
Foto: Grad Zagreb

Na inicijativu mjesnog odbora i Vijeća četvrti Trnje nakon 35 godina i prema povijesnim izvorima obnovili smo park i fontanu Trantinčicu koja se u njemu nalazi – na svečanom otvaranju parka u Vukovarskoj istaknuo je jučer gradonačelnik Milan Bandić.

napušteni prostori Stotinjak metara iza početnog blještavila Ilice krije se užas!

Voditeljica projekta Dragana Jaramaz naglasila je kako se na obnovu potrošilo oko 700 tisuća kuna, a na Tratinčici je očuvana i brončana platina. I jedan i drugi izbjegli su puno ime fontane, koja se zove “Tratinčica za Tita”, što na njoj i piše, a čija je obnova najavljena tik nakon preimenovanja Trga maršala Tita.     

Tratinčica za Tita
1 / 33
Život u velikom gradu kao što je Zagreb ima svojih prednosti i mana. Mnogima ponekad treba odmor i bijeg od užurbane svakodnevice, a odlično mjesto za to su parkovi i šume kojih u Zagrebu ne nedostaje.
Savski most SJAJ NA MOSTU 598 lampi za Savski most Milan Bandić Cijene pravdaju dugovima Šok za umirovljenike – za smještaj u domu platit će od 160 do 1000 kn više
Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
 • Avatar liquidsky
  liquidsky:

  Da je Bandić djelovao za vrijeme Tita, završio bi na Golom otoku. Ovako Bandić Titu javno šipu kitu. Pod tratinčicom.

 • baegnian1:

  Mogli su dić spomenik Vinku Pintariću.

 • grebza:

  Neka novinari VL pišu o tome koliko je milijardi bandić imao na raspolaganju i potrošio u svojim mandatima i šta je konkretno, upotrebljivoi funkcionalno napravljeno od tih novaca. Nešto što koristi svim građanima !