Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt od 26 milijuna kuna

Novi Zagreb uskoro dobiva moderne pothodnike: Ugrađuju se dizala, kanalice za bicikle, videonadzor, moderna rasvjeta...

26.10.2022.
u 08:30

Dva od šest pothodnika na Aveniji Dubrovnik već su obnovljena, a na preostalima su radovi u tijeku. Cilj je, napominju iz Grada, osim uljepšavanja prostora kojeg tisuće građana koriste svakodnevno, učiniti pothodnike sigurnijima, ali i prilagoditi ih osobama s posebnim potrebama.

Komentara 5

Avatar Cohen
Cohen
09:30 26.10.2022.

Upravo je perverzno kojom su brzinom tek obojani zidovi pothodnika u svim dosadašnjim obnovama bili išarani grafitima. Da barem ti destruktivni akteri u sebi probude smisao za harmoniju i ljepotu, te s ostalim građanima ovoga puta uživaju u novom izgledu pothodnika!

TM
trade_mark
09:03 26.10.2022.

bilo je i vrijeme nakon 20 godina nebrige i perverzija.

RE
redo
09:46 26.10.2022.

Lijepo se što se radi, uređuje, posebno liftovi za starije i osobe s invaliditetom. Međutim, brate mili, pa zar nisu mogli one kućice obložiti u neka tamna stakla ili nešto slično tome?! Ovako izgledaju kao stražarske kućice ili vojne stražarnice. Ružno do bola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?