Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
normalizacija u četvrtak

Novi Zagreb bez grijanja i tople vode u Novu godinu

puknuće cijevi
Foto: HEP Toplinarstvo
1/2
01.01.2014.
u 10:37

U jutarnjim satima Novi Zagreb ostao je bez grijanja i tople vode zbog puknuća magistralnog cjevovoda

Prvi sati nove 2014. godine stanovnicima Novog Zagreba donijeli su glavobolju. U ranim jutarnjim satima, oko 4.30 sati, Novi Zagreb ostao je bez grijanja i tople vode zbog kvara na cjevovodu, a normalizacija opskrbe toplinskom energijom očekuje se tek sutra.

Kako su nam potvrdili iz HEP Toplinarstva, došlo je do puknuća cijevi u Zapruđu, na križanju Sarajevske ulice i ulice D. Tomljanovića.

- Došlo je do puknuća magistralnog cjevovoda koji toplinskom energijom opskrbljuje čitav Novi Zagreb. Djelatnici HEP-Toplinarstva su na mjestu događaja, u tijeku je postupak lociranja točnog mjesta kvara i već se izvode radovi na građevinskom iskopu cjevovoda i pripremi za sanaciju. Međutim, zbog veličine opskrbnog cjevovoda (promjer 800mm) i zahtjevnosti radova na sanaciji kvara, ponovna normalizacija opskrbe toplinskom energijom se očekuje tek sa sutrašnjim danom - izvjestili su iz HEP Toplinarstva.

HEP-Toplinarstvo moli stanovnike Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje tijekom trajanja radova na magistralnom vrelovodu i obustave isporuke toplinske energije.

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
08:10 02.01.2014.

Danas, 2.1.2014 prolazim onamo u pola 8 A NA GRADILISTU NITI JEDNOG RADNIKA!!!!!!!!!!!!! A 300.000 ljudi je bez grijanja. Otkaz treba dati odgovornima jer se tamo ne radi 0-24h. Kakve su to hitne intervencije s radnim vremenom????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije