Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promiču ideje vrijedne širenja

Novi TEDxMaksimir u KUC-u Travno, ulaznice u prodaji

TEDx
TEDxMaksimir
24.01.2015.
u 15:56

TEDx je program globalne svjetske platforme TED, nastao prije samo pet godina

Još jedan događaj koji promiče ideje vrijedne širenja, 9. po redu TEDxMaksimir, pod nazivom Passion@Life održat će se u subotu, 28. veljače u KUC-u Travno.

Ulaznice, vrijednosti 300 kuna, već su u prodaji i mogu se nabaviti u sustavu Entrio, a u cijenu su uključeni svi sadržaji i okrepa na događaju bez ograničenja.

Ovaj puta nastupaju govornici: prof. Bojan Jerbić, Draško Holcer, Goran Čolak, Ivka Armanda Todorović, Julien Duval, Maja Mesić, Marijo Možnik, Sara David, Silvija Šesto, Slaven Kosanović – Lunar, Vesna Ravenščak i Zlatko Stić. Kao glazbeni gosti nastupaju Sara Renar, Franka Batelić, Lela Kaplowitz i Igor Geržina.

Zabavnim programom (after party) nakon događaja proslavit će se pet godina održavanja TEDx događaja u Hrvatskoj te četiri godine djelovanja TEDxMaksimir tima.

TEDxMaksimir događaj je neprofitan, a cjelokupan tim koji realizira događaj angažira se volonterski. Jednako tako nijedan govornik ili glazbeni izvođač ne prima honorar za svoj nastup.

TEDx je program globalne svjetske platforme TED, nastao prije samo pet godina koji se danas pojavljuje u više od 170 zemalja svijeta. Radi se o lokalnim samostalno organiziranim događajima pod licencom i pravilima TED-a. Na događajima, koji nerijetko svojim izgledom nalikuju na „veliki TED“, govore mahom lokalni mislioci. Do danas je u Svijetu organizirano više od 12.000 TEDx događaja.

Komentara 2

IN
inxfire
17:21 24.01.2015.

TEDxMaksimir događaj je neprofitan, a cjelokupan tim koji realizira događaj angažira se volonterski. Jednako tako nijedan govornik ili glazbeni izvođač ne prima honorar za svoj nastup. Zašto je onda ulaznica 300 kn?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije