Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLANJANJE STARE ZGRADE

Urušio se zid tijekom radova u Zagrebu: Sve je prekrio narančasti oblak prašine

U Zagrebu se tijekom radova urušio zid zgrade
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/11
12.02.2024.
u 15:14

Cigle su pale na ulicu, a srušena je i zaštitna ograda oko gradilišta

Na Maksimirskoj se ulici tijekom uklanjanja stare zgrade urušio zid. Riječ je o području kod Kuhačeve ulice, na mjestu gdje će se graditi nova zgrada. Kako navodi Jutarnji.hr, zbog urušavanja zida podignuo se narančasti oblak prašine koji je zahvatio i tramvajsku prugu.

Uz to, cigle su pale na ulicu, a srušena je i zaštitna ograda oko gradilišta. Inspekcija će obići gradilište, a incident je prošao bez posljedica za prolaznike i vozače. 

U Zagrebu se tijekom radova urušio zid zgrade
1/11

Policijska uprava zagrebačka potvrdila je za Večernji list kako je dojavu o događaju zaprimila oko 12.30 sati. Iz policije su naveli kako, prema trenutnim podacima, nema elemenata kaznenog djela niti prekršaja. Također, nitko u incidentu nije ozlijeđen. 

Podsjetimo, u petak se u centru Zagreba, u Petrinjskoj ulici, urušila skela sa zgrade. Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako se skela urušila "najvjerojatnije zbog jakog vjetra". Tada je oštećen jedan osobni automobil.

VIDEO Strašna nesreća u centru Zagreba: Srušila se skela

Komentara 10

BS
Blue_shirt
16:32 12.02.2024.

Bas se spreman zidati u dvoristu kamin i sjenicu u treba mi pol kamiona stare ocoscene cigle. Pa molim izvođača radova da se javi u inbox vidim da je bas fino ociscena od zbuke i ocuvana cigla

A2
a201
15:40 12.02.2024.

Pitajte KONZERVATORE zasto se to dogadja (svaka supa je zasticena) , a trosak 5 puta veci od novogradnje ....

MA
marcellus
17:24 12.02.2024.

Kriv je Bandić... kriv je ɓandić... kriv je bandić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije