Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez

Novi incident kod Hoto tornja: Reklama pala s pročelja

Hoto toranj (1)
Davor Visnjic/PIXSELL
Autori: Mateja Šobak/VLM, irk/VLM
16.07.2012.
u 16:47

Plastična reklama manjih dimenzija pala je na tlo oko 22 sata. Materijalne štete i ozlijeđenih nema.

Hoto centar na Savskoj cesti u subotu je ponovno bio poprište incidenta. Plastična reklama manjih dimenzija pala je na tlo oko 22 sata, međutim, kako poručuju iz Policijske uprave zagrebačke, na sreću, nema ni ozlijeđenih ni materijalne štete.

Podsjetimo, u poslijednjih mjesec dana, s tornja poslovne zgrade koju je izgradio poduzetnik Tomislav Horvatinčić i njegova Hoto grupa, dva puta je pala staklena ploča . Prije tri tjedna, staklena ploča ozlijedila je stražara i oštetila vozilo marke Mercedes koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Stručnjaci kao moguće uzroke za padanje staklenih ploča navode nekvalitetnu gradnju, te tramvajsku i željezničku prugu koje se nalaze u blizini, a koje svojim vibracijama mogu prouzročiti padanje stakla. Temeljitu istragu zahtijeva i HT koji čak razmatra i preseljenje iz zgrade.

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
18:13 16.07.2012.

Poslije trke bikova u Pamploni nova turisticka atrakcija: HRVATSKI NEBODERI

FT
ftahi
18:05 16.07.2012.

Babilon, nastavak kule od karata se ruši, Bolje da je KRAŠ ostao na tomu mjestu...lakomost..investitora i pomagaća konačno dolazi do izražaja; ...

Avatar m_m
m_m
18:08 16.07.2012.

Kak ne - kriv je tramvaj! Šta on ima vozit oko Horvatinčićevog tornja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije