Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epilog

Novi fitness u Hypo centru znakovito nazvali Treća sreća

vjezbanje
Patrik Macek/Večernji list
08.03.2013.
u 21:00

Nakon što se povukla iz Hypocentra, tvrtka je otišla i iz tornja na Radničkoj, ali su u Zagrebtoweru našli drugog pružatelja usluga

Nakon što se tvrtka Aquila zdravlje, sport i fitness d.o.o. 1. ožujka povukla s hrvatskoga tržišta i zatvorila fitness-centar u Hypo centru na Slavonskoj aveniji, pri čemu je više od tisuću korisnika ostalo bez plaćene usluge, o čemu smo prošloga tjedna pisali, isto se dogodilo i u Zagrebtoweru.

No, iz uprave Zagrebtowera ističu kako su reagirali na vrijeme i naknadili štetu članovima fitnessa.

– Tjedan dana prije zatvaranja tvrtka Aquila javila nam je da ide u stečaj. To nam je stvorilo brojne komplikacije jer smo morali reagirati u kratkom roku. Srećom, uspjeli smo pronaći novog operatera i centar se sada zove “Tower Fitness”. Nije bio zatvoren ni jedan dan, za razliku od onog u Hypo centru – istaknuo je Darijo Stuparić, voditelj projekta Europolis Zagrebtower, te naglasio kako će svi dosadašnji članovi fitness-kluba u ovome poslovnom tornju na Radničkoj cesti moći besplatno koristiti usluge dok im ne istekne članarina.

Od ponedjeljka je s radom počeo i novi fitness-centar u Hypo centru, znakovita imena “Treća sreća”.

Podsjetimo, Aquila je, kako je istaknuto, podnijela zahtjev za stečaj zbog velikog pada prometa u 2012., ekonomske situacije u zemlji i nemogućnosti podmirivanja obveza.

>>Uzeli Zagrepčanima novac za članarine pa zatvorili teretanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije